[Sabri Godo] Ali Pashë Tepelena [young adult historical fiction Book] PDF

Download Ali Pashë Tepelena

Ali Pashë Tepelena

Review ¹ Ali Pashë Tepelena Kënderbeu 1975Prova e zjarrit roman 1977;Kohët ë shkojnë kohët ë vijnë reportazhe 1985;Ujërat e eta roman 1988;Koha e njeriut roman 1990 Në janar të vitit 1991 s Godo themeloi Partinë Repiblikane të Shipërisë dhe ishte kryetar i saj për shtatë vjet Aktualisht është kryetar i Asamblesë Kombëtare të kësaj partieKa enë deputet i Kuvendit të Shipërisë në dy legjislatura ku ka ushtruar detyrën e kryetarit të The best written book that I have ever read written in the best way possible by authors side explained everything needed to know about the time and the stories during the rule of Ali

Summary à PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Sabri Godo

Review ¹ Ali Pashë Tepelena Sabri Godo ka lindur në Delvinë më 8 gusht 1929 Mori pjesë në luftën antifashiste nga 15 korriku i vitit 1943 deri në maj 1945 kur u kthye nga Jugosllavia Ka patur veprimtari të dendur në publicistikë veçanërisht në revistën Hosteni ku ka botuar mbi tri mijë fae fejtone e shkrime kritike me pseudonime Ka botuar libratPlaku i Butkës Roman historik 1966; Zëra nga burime të nxehta tregime 1972;Intendenti tregim 1973;S It is a historic novel and all credits go to Sabri Godoa great writerpoliticianscreenwriter and an authentic intellectualIt is written in a simplebut powerful languageIt had all Pach

Sabri Godo ☆ 0 Read

Review ¹ Ali Pashë Tepelena Komisionit të Çështjeve Sociale dhe të atij të Politikës së Jashtme Ali Pashë Tepelena është padyshim kryevepra e këtij autori Një senjor analist i medias shiptare ka thënë Nëse dëshiron të kuptosh shpirtin e everitarëve shiptarë të sotëm dhe politikën tonë në tërësi leximi i Ali Pashë Tepelenës së Godos është një parakusht Shënim Ky titull bën pjesë në librat autorët më të shitur për vitin 20 I have read this this book within a week long during the summer break in 1996Great book about the history of Ali Pash Tepelena

  • Paperback
  • 386
  • Ali Pashë Tepelena
  • Sabri Godo
  • Albanian
  • 07 July 2018
  • null